Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika
Belpolitika
Velencei Karnevál február 23-án Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2019. január 16.
ImageImmár ötödik alkalommal kerül sor február 23-án, szombaton a Velencei Karneválra, a több hetes, hagyományos olaszországi programsorozat magyar "kistestvérére".
Tovább...
 
TOVÁBBI REKORDOT DÖNTÖTT AZ EDUCATIO KIÁLLÍTÁS Nyomtatás E-mail
Írta: Kiss Zsuzska   
2019. január 16.
ImageA 19. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításra idén több mint 53 ezer látogató érkezett, akik a helyszínen közel 50 hazai intézménnyel kapcsolatban érdeklődhettek jelenlegi hallgatóktól és tanároktól. A Hungexpo 20 000 négyzetméteres területén csaknem 200 kiállító várta a középiskolásokat, a legkülönbözőbb továbbtanuláshoz és -képzéshez kapcsolódó információkkal.
Tovább...
 
Digitális felnőttképzés a szakemberhiány megoldására Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 16.
ImageFelnőttképzési tanfolyam indult az Alba Innovár Digitális Élményközpontban: az intelligens gyártási technológiák kezelését, menedzselését tanuló 20 résztvevő az Arconic Európai Keréktermék Kft. gyártósori dolgozója.
Tovább...
 
Több iskolában folytatódnak a suliváró programok Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2019. január 16.
ImageJanuárban és februárban több székesfehérvári általános iskolában folytatódnak a leendő elsősöknek szóló suliváró programok, illetve a szülőknek szóló tájékoztatók. Ezen a héten az István Király, a Németh László és a Bory Jenő Általános Iskolába, míg február 4-én és 18-án a Talentum református iskolába várják az érdeklődőket.
Tovább...
 
Briddzseljen Ön is! Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2019. január 15.
Bridzs tanfolyamot indít kezdőknek január végén a Fehérvári Bridzs Klub. A kártyajáték népszerűsítése, a klub tagságának bővítése és fiatalítása érdekében a tanfolyam mellett minden hónap első szerdáján nyílt napot rendeznek a Rozetta étteremben 18.00 órai kezdettel. Minden érdeklődőt szeretettel várnak!
Tovább...
 
Kétnyelvű könyv jelenik meg Szent Vendel kultuszáról Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2019. január 15.
Kétnyelvű könyvet mutatnak be szerdán az Országzászló téren: Lukács László néprajzkutató az állattartók, pásztorok védőszentjének kultuszát kutatta Németországban és Magyarországon. A Szent Vendel főpásztor, barmok patrónusa... című kiadványt dr. Medgyesy S. Norbert művelődéstörténész méltatja.
Tovább...
 
Áramszünet lesz több utcában Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2019. január 15.
Az E.ON tájékoztatása szerint az általuk végzett hálózatfejlesztési munkákhoz kapcsolódóan január 15-én, kedden és január 16-án, szerdán Székesfehérváron több utcában áramszünet lesz.
Tovább...
 
A téli fűszerek gyógyereje Nyomtatás E-mail
Írta: Dr. Budai Marianna PhD szakgyógyszerész - PatikaMagazin   
2019. január 15.
A fűszerek nemcsak az ételeket és italokat teszik ínycsiklandóvá, hanem az egészségre is igazoltan jótékony hatással vannak. De a következők megidézik a meghitt, békés karácsonyok hangulatát is.
Tovább...
 
Téli sport, téli veszély Nyomtatás E-mail
Írta: PatikaMagazin   
2019. január 15.
ImageA hideg miatt kissé módosulnak a sportolás körülményei. Így jobban oda kell figyelnünk arra, hogy ne fázzunk meg, valamint alaposan fel kell készülnünk, hogy síelés, snowboardozás vagy korcsolyázás közben ne szenvedjünk sérüléseket.
Tovább...
 
Ezektől az ételektől biztosan nem hízol meg Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2019. január 15.
ImageDiétázol, de kínoz az éhség és azon gondolkozol, hogy feladod? Már álmodban is csak az evésre tudsz gondolni? Szeretnél jóllakott lenni a zsírcsökkentés alatt? – Olvass tovább!
Tovább...
 
Együtt mozdul a Felősvárosi iskola Szent Sebestyén tiszteletére Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2019. január 15.
ImageSzent Sebestyén tiszteletére hagyományőrző programokat szerveznek január 18-án, pénteken a Felsővárosi Általános Iskolában. Az alsósokat és felsősöket egyaránt megmozdító sport- és egészségmegőrző programok mellett kézműves foglalkozásokkal és ismeretterjesztő előadásokkal várják a tanulókat.
Tovább...
 
<< Első < Előző 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 Következő > Utolsó >>

Eredmények 9483 - 9493 / 20402